Dansk Volleyball Award 2023

Den 4. februar 2023 samles hele Volleyball Danmark til et brag af en volleyballfest med en fælles prisuddeling for både bredden og eliten i dansk volleyball og beachvolley.
Dansk Volleyball Award er rykket til SAV-vaerket i Aarhus, der kommer til at danne de perfekte rammer for en sjov aften med rød løber, lækker mad og gode priser i baren.
Vær med til at fejre sporten til en sjov aften sammen med dit hold, din træner eller måske endda din bestyrelsesformand, hvor der bliver rig mulighed for at snakke volleyball med sidemanden hele aftenen!

Billetter kan købes indtil den 31. januar 2023.


  INFORMATION
  Billet: 
Prisen for deltagelse i Dansk Volleyball Award er 400,- pr. person. Køb din billet på – https://rb.gy/lh9lch
Obs. Ønsker du at sidde sammen med specifikke personer eller hold, skal du informere om dette ved tilmelding.
  Mad & drikke: 
Menuen inkluderer forret, buffet til hovedret og en dessert. Der er inkluderet et glas vin til henholdsvis forretten og hovedretten. I baren kan man forsyne sig med alverdens gode drikkevarer til yderst gode priser:   = 25,-   = 40 ,-   = 30,-  = 175,-
  Prisuddeling: 
I løbet af aftenen vil der blive uddelt en række priser. Vi opdaterer løbende her på siden omkring nomineringer, mm.
  Underholdning: 
Efter middagen og prisuddelingen vil det være muligt at slå sig løs på dansegulvet, der bliver spillet op af en veloplagt DJ. Der vil også være mulighed for at udfordre dine venner til et lystigt slag bordfodbold eller beerpong.
  Transport: 
Der er arrangeret shuttlebusser fra Ceres Park efter sidste pokalfinale, der kører direkte ud til SAV-vaerket. Efter midnat vil der ligeledes være busser, der kører ind mod byen

 

Facebook-link: https://fb.me/e/27Ww3MrqkAdresse: Savvaerket - Søren Nymarksvej 8A - 8270 Højbjerg


Der er ingen aktive billettyper i øjeblikket til denne event