Sæsonkort abonnementsbetingelser

Hvornår gælder mit sæsonkort abonnement fra?

Dit abonnement gælder fra købstidspunktet til alle hjemmekampe og indtil du opsiger dit abonnement (bemærk bindingsperiode - se længere nede).

Hvordan foregår betalingen?

Abonnementet er forudbetalt. Du betaler ved oprettelse prisen svarende til resten af måneden (køber du f.eks. den 16. i en måned med 30 dage vil du betale halv pris + billetgebyr). Du vil fremover betale månedsprisen den 1. i hver måned.

E-mail kvittering og ændring af kortoplysninger

Du modtager en e-mail kvittering hver måned ifm. med din betaling.
Ønsker du at skifte betalingskort på dit abonnement så kan du skrive til Boldbillet ApS på info@boldbillet.dk, hvorefter vi fremsender et link til din e-mail, hvor betalingskort kan opdateres.

Hvordan kan jeg opsige mit sæsonkortabonnement?

Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement, du skal dog være opmærksom på bindingsperioden samt opsigelsesperioden. Opsigelse kan ske ved at rette henvendelse til Boldbillet ApS på info@boldbillet.dk

Hvor lang er bindingsperioden?

Bindingsperioden er 6 måneder fra abonnementet er blevet oprettet. Herefter er der en opsigelsesperiode på løbende måned + 30 dage.

Eksempel: Opsiger du dit abonnement d. 26. april., så har du allerede betalt frem til d. 30. april, og bliver trukket for én ekstra måned som gælder frem til den 31. maj.

Du kan så benytte dit sæsonkortsabonnement frem til og med 31. maj i ovenstående eksempel.

Hvorfor betaler jeg også i måneder hvor der ikke er kampe?

Det skyldes, at den samlede pris for et sæsonkort er fordelt ud over alle årets 12 måneder. Der opkræves ikke ekstra i de måneder, hvor der er mange hjemmekampe.

Hvornår skal jeg forny mit sæsonkort abonnement?

Dit abonnement er fortløbende og skal ikke aktivt fornyes. Det fortsætter indtil du opsiger abonnementet.